لیست اختراعات مسعود شهنام نیا
اينجانب مخترع \\" مبدل كننده آني – نسل جديد آبسردكن \\" به شماره ثبت 39472 و همچنين تكميل اختراع مذكور به عنوان \\" ساخت آبسرد كن با قابليت سختي گيري و طعم گير آب و داراي شير تنظيم دما و آب شيرين كن \\" به شماره ثبت 50949 مي باشم. در حال حاضر براي تكميل بيشتر اختراع خود و ارتقاي آن درخواست تكميل مجدد اختراع و اضافه نمودن چشم الكترونيكي را دارم. تا كنون چنين وسيله اي بر روي هيچ كدام از آبسردكن ها وجود نداشته است. هرگاه مصرف كننده به آبسردكن نزديك شود چشم الكترونيكي حساس به حركت اجسام ( از انواع نمونه هاي موجود در بازار: راه پله اي و غيره ... ) نصب شده بر روي دستگاه و يا خارج از دستگاه به تعداد نياز طراحي سيستم ( مكان رفت و آمد افراد) با تشخيص عبور و حضور افراد در نزديكي دستگاه، پمپ سيركولاسيون را فعال نموده و آب سرد مخرن انرژي را به گردش در مي آورد. در زمان خلوتي و نبود اشخاص در نزديكي دستگاه، پمپ سيركولاتور خاموش مي شود.
نوشيدنيهاي لبني طعم دار از محصولات جانبي لبني است كه متناسب با ذائقه افراد در طعم هاي متفاوت توليد و عرضه مي گردد. شير پسته (Pistachio milk) يكي از اين نوشيدني هاي مغذي است، علاوه بر دارا بودن خواص شير، خواص پسته را هم در خود نگه داشته كه مي تواند بعنوان ميان وعده كامل و مناسبي محسوب گردد. اين محصول با استفاده از پسته هاي دهان بسته توليد مي شود. ارزش غذايي پسته هاي دهان بسته به هيچ وجه كمتر از پسته هاي خندان نيست و بكارگيري مغز پسته هاي دهان بسته، به دليل عدم آلودگي قارچي سم آفلاتوكسين براي تهيه مخلوط شير و پسته با رعايت اصول بهداشتي مناسب تر است. پسته هاي دهان بسته به علت عدم تماس مغز دانه ها بامحيط خارج، فاقد آلودگي ميكروبي، به ويژه قارچ آسپرژيلوس هستند كه از اين جهت نيز برتري قابل توجهي را نسبت به پسته هاي دهان باز يا خندان نشان مي دهند كه اين موضوع خود بر حفظ كيفيت و افزايش عمر ماندگاري محصول نهايي مي افزايد. از طرفي، نحوه فرآوري و توليد شير پسته بصورت استرليزه و هموژنيزه از ديگر ويژگيهاي مهم اين اختراع مي باشد به نحوي كه مخلوط شير و پسته، با فشار حداقل 180 بار هموژنيزه شده و عمليات استريليزاسيون به روش فرادَما UHT در دماي 135-142 درجه سانتيگراد به مدت 3 تا 4 ثانيه انجام مي شود. سپس محصول بصورت اسپتيك (بسته بندي در شرايط عاري از هر گونه ميكروارگانيزم) در پاكت هاي هفت لايه استريل بسته بندي مي گردد. بدين ترتيب، سالم سازي و ماندگاري محصول با توليد و بسته بندي به روش فوق الاشاره افزايش خواهد يافت. از نظر اقتصادي نيز پسته هاي دهان بسته با نصف قيمت پسته هاي خندان در دسترس هستند.
خامه پسته يكي از محصولات جانبي لبني است كه علاوه بر دارا بودن خواص خامه، خواص پسته را هم در خود نگه داشته و مي تواند بعنوان ميان وعده كامل و مغذي محسوب گردد. اين محصول با استفاده از پسته هاي دهان بسته توليد مي شود. ارزش غذايي پسته هاي دهان بسته به هيچ وجه كمتر از پسته هاي خندان نيست و بكارگيري مغز پسته هاي دهان بسته، به دليل عدم آلودگي قارچي سم آفلاتوكسين براي تهيه مخلوط خامه و پسته با رعايت اصول بهداشتي مناسب تر است. پسته هاي دهان بسته به علت عدم تماس مغز دانه ها با محيط خارج، فاقد آلودگي ميكروبي، به ويژه قارچ آسپرژيلوس هستند كه از اين جهت نيز برتري قابل توجهي را نسبت به پسته هاي دهان باز يا خندان دارند كه اين موضوع خود بر حفظ كيفيت و افزايش عمر ماندگاري محصول نهايي مي افزايد. از طرفي، نحوه فرآوري و توليد خامه پسته بصورت هموژنيزه و استرليزه از ديگر ويژگيهاي مهم اين اختراع مي باشد، به نحوي كه مخلوط خامه و پسته، با فشار حداقل 180 بار هموژنيزه شده و عمليات استريليزاسيون به روش فرادَما UHT در دماي 135-142 درجه سانتيگراد به مدت 3 تا 4 ثانيه انجام مي شود. سپس محصول بصورت اسپتيك (بسته بندي در شرايط عاري از هر گونه ميكروارگانيزم) در پاكت هاي هفت لايه استريل بسته بندي مي گردد. بدين ترتيب، سالم سازي و ماندگاري محصول با توليد و بسته بندي به روش فوق الاشاره افزايش خواهد يافت. از نظر اقتصادي نيز پسته هاي دهان بسته با نصف قيمت پسته هاي خندان در دسترس هستند.
سيستمي براي تصفيه كندانس (ميعانات گازي)
اختراع مربوط به دريچه هاي چدني در ابعاد و اندازه هاي مختلف مي باشد كه كاربرد اين جدول چدني در مسير هدايت آبهاي سطحي و جدول گذاري كنار خيابانها و اتوبانها مي باشد اين نوع جدول ضد سرقت بوده و هيچگونه فرسايش و سايش در آن مشاهده نمي شود از عمر بالائي برخوردار است رنگ مصرف شده در آن از نوع اپوكسي بوده كه اين خصيصه باعث عدم فرسايش رنگ مي شود و در نتيجه عمر جدول را افزايش مي دهد.
نتایج سرچ شما بیش از ۵۰۰ عدد می باشد